Köp Trail Pass

När du löser Trail pass hos oss gäller de för dessa områden: Skästraberget, Badtjärn och Teknikområdet. Tack för att du löser Trail pass och är med och ser till att det fina samarbetet vi har med våra markägare runt om i Järvsö kan fortgå och att vi får fortsätta utveckla och underhålla våra leder på deras mark. Det förekommer stickkontroller på lederna, men vi tror och hoppas att alla som cyklar på lederna gör rätt för sig så att vi kan fortsätta att få vistas på lederna en lång tid framöver.

Prislista

Antal dagar 18 år+ 7-17 år 0-6 år Familjekort*
1 dag 110 kr 55 kr Gratis 270 kr
2 dag 200 kr 100 kr Gratis 490 kr
3 dag 280 kr 140 kr Gratis 690 kr
4 dag 375 kr 185 kr Gratis 920 kr
5 dag 470 kr 235 kr Gratis 1150 kr
6 dag 530 kr 265 kr Gratis 1300 kr
7 dag 620 kr 310 kr Gratis 1510 kr
Säsong 950 kr 475 kr Gratis 1900 kr

*Familj inkluderar två vuxna och upp till tre barn.

Alla priser är inkl. 6% moms. (Tänk på att du kan köpa säsongskort med ditt Friskvårdsbidrag)

Trailpasset skall sättas på styret så att det syns. Finns det möjlighet att skriva vilka datum som Trailpasset gäller för gör gärna det. Säsongskortet sätts på hjälmen eller cykeln så att det syns tydligt.

Här köper du Trail Pass

Järvsö Turistbyrå

Stationshuset, Lill-Babs Torg 1
0651–403 06
jarvso.se

Järvsöbaden

Turistvägen 4
0651-404 00
jarvsobaden.se

Bergshotellet

Järvsö Cykelservice

Helsingegården

Samarbete med markägarna

Det är med en känsla av stor tacksamhet som vi reflekterar över samarbetet med våra markägare. Deras generösa tillåtelse att arrendera och utveckla leder på deras mark är en gåva som vi aldrig tar för givet. Vi förstår att många av dem bedriver aktivt skogsbruk, och vi strävar efter att påverka deras verksamhet så lite som möjligt.

Cykla Järvsös existerar tack vare detta samarbete, och vi vill därför uttrycka vår djupa tacksamhet till alla markägare som delar vår vision om att skapa inspirerande cykelleder. Vi ber dig som gäst att visa samma uppskattning genom att respektera våra riktlinjer och lämna naturen precis som du fann den.

Tillsammans med våra familjevänliga MTB/cross country-leder, Järvsö Skills park och downhill i Järvsö Bergscykel Park, har vi kommit långt i processen att förvandla Järvsö till ett självklart resmål för alla cykelentusiaster. Arbetet fortsätter och vår vision är enkel: Cykling för alla!

Tillsammans med Järvsöbaden, en av våra markägare, diskuterar vi framtida planer för Teknikområdet.

Varför Trail Pass?

Den ledavgift som du betalar gör det möjligt för oss att bland annat betala arrende till markägarna. När vi byggt klart kommer arrendet att kosta cirka 160 000 kr per år. Cykla Järvsö har tagit lån på 2,4 miljoner för att kunna få investeringsbidraget från Region Gävleborg på 9,6 miljoner. Detta banklån, löner och andra kostnader som håller lederna igång ska betalas. Utan Trail Pass blir det alltså inga cykelleder.

Cykla Järvsö startades av kärleken till att bygga cykelleder som skapar minnesvärda upplevelser för alla som besöker oss med en lust att komma tillbaka igen. Utan er/dig är vi ingenting!

Tagga oss gärna i dina sociala medier så får vi ge dig en Hige five och ett hjärta. Så att fler kan uppleva cykling tillsammans!