Järvsö MTB- Premiärhelg 17-19 maj

Vinn fin barn eller vuxen MTB-cykel från Scott

En helg full med MTB-cykling och aktiviteter för hela familjen den 17-19 maj.

MTB cyklistens paradis!

Ta chansen att uppleva Järvsö på två hjul den 17-19 maj. Det är mer än bara en cykelhelg; det är ett tillfälle att umgås och cykla tillsammans i Cykelbyn Järvsö. Här möts erfarna cyklister och nybörjare för att utforska MTB-lederna, med stöd från kurser anpassade till varje deltagares nivå, för de som önskar. Under helgen har även Downhillparken premiär!

När kvällen närmar sig växlar vi ner med lokala smaker och avslappnad afterbike. Denna helg handlar om att dela passionen för cykling och naturen, att skapa minnen tillsammans. Så, om du letar efter en plats där varje kurva bjuder in till nya äventyr, är Järvsö svaret.

Boka din plats nu via Jarvso.se. Denna helg erbjuder mer än bara cykling; den erbjuder en chans att verkligen uppleva Järvsö.

Höjdpunkter under helgen

  • Boka helgpaket – få massor inkluderat. Enkelt!
  • Allt roligt på en plats- Bergshotellet är händelsernas centrum
  • Delta i tävlingen där du kan vinna en MTB från välkända Scott sports!
  • Lärorikt, roligt och minnesvärt på samma gång!
  • Utforska de populära och nybyggda MTB-lederna
  • Välj själv – bo i mysig stuga, fin lägenhet eller härligt hotell
  • Järvsö Bergscykel Park strax intill – den berömda downhillparkens fullbokade öppningshelg är samtidigt och lockar världseliten inom spektakulär liftburen cykling; perfekt för inspiration och wow-faktor för både stora och små!

Vinn denna

Ta chansen att vinna en Scott Bike Scale 965 vuxen (värde 15 995 kr), eller Scott Bike Roxter 20 barn (värde 5 716 kr). Se mer tävlingsinfo och kriterier längre ner på sidan!

Program

Fredag

Äntligen i Järvsö!

Checka in i ert förbokade boende, koppla av och känn peppen inför helgen!

Kom ni tidigt? Passa på att kika på häftiga cyklister i Järvsö Bergscykel Park eller besök populära Vildriket och den väldiga skogsparken med fascinerande djurmöten!

Finns inte tiden så ta en sväng om och utforska närområdet innan det är dags för den härliga pizzabuffén direkt från stenugnen på Bergshotellet. Buffén serveras mellan kl 17-20.

Lördag

Jippie – nu blir det cykling!
Har ni hyrt cyklar och ännu inte hämtat ut dessa så börja med det.

Förmiddag: För er som vill vara med i tävlingen att vinna en cykel så hämta ut tävlingsprotokoll – se mer i rutan för Vinn en MTB från Scott! För dig som bokat cykelkurs/cykelskola är det samling vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna vid Badtjärnsområdet. Dyk upp med godkänd hjälm, en säker cykel och ett glatt humör.

Lunch: Här snackar vi pannkaksfest! Tunna klassiska, matigare med banan och amerikanska pankisar. Andra rätter finns också. Buffén serveras mellan kl 11-14.

Efter lunch: Samling vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna vid Badtjärnsområdet. Nu hoppar vi upp på sadeln igen då det är dags för cykeltur på Järvsös häftiga MTB-leder. Olika nivåer och grupper tilldelas.

Afterbike & aktivitetsområde: kl 15.30 – 19.00. Superskoj för både barn och vuxna! Se separat ruta.

Minidisco med Loa: Mellan kl 19-20 är det de dags för de mindre barnens stora favorit – Minidisco! Det här sker inne på Bergshotellet och har vi tur så kanske vi får dansa med maskoten Loa! (rek ålder 3-8 år).

Söndag

Mer rolig cykling och äventyr!
Vakna utvilad och fylld av glädje från gårdagen. Utforska roliga pump tracks, testa och kika på spektakulär Dirt bike-cykling, testa den spännande Via Ferratan eller lär dig mer om de nordiska djuren på den väldiga skogsparken Vildriket!

Utcheckning och lunch. Lunchen serveras mellan kl 11-14.
Hemfärd med drömmar om nästa års premiärhelg i Järvsö!

Boka premiärhelgen redan i dag

 

Ta chansen och boka vår härliga premiärhelg den 17-19 maj 2024!

Badtjärn

Grön, blå, röd MTB-leder och teknikområde

Skästraberget

Blå och röd MTB-leder

Teknikområde

I Badtjärnsområdet