Järvsöguiderna

Utforska MTB med Järvsöguiderna!
I hjärtat av Järvsö finner du en av de engagerade MTB-aktörerna – Järvsöguiderna. Med en passion för mountainbike tar de dig med på en resa över kullar, genom skogar och längs leders. Oavsett om du just har upptäckt sporten eller är en veteran på cykelsadeln, har Järvsöguiderna det du söker.

Teknikkurser: Skräddarsydda för både barn och vuxna, dessa kurser syftar till att förbättra dina färdigheter och ge dig större självförtroende på din cykel.

Guidade Turer: Utforska Järvsös skönhet med en expertguide vid din sida. Upplev naturens skönhet på ett helt nytt sätt och utmana dig själv på varierande terräng.

MTB-Event: Från den spännande Järvsö Trail till den utmanande Salomon Vertical Challenge, finns det något för alla MTB-entusiaster att njuta av.

Förutom MTB erbjuder Järvsöguiderna även andra fantastiska aktiviteter som kajakpaddling, via ferrata och SUP. Låt deras erfarna guider introducera dig till den autentiska Järvsö-känslan.

Vill du veta mer eller boka ditt nästa äventyr? Besök deras webbsida eller ring dem på 076-054 34 64. Järvsö väntar på dig!